4,9 / 5 stjerner (809 anmeldelser) Vinder som Årets Håndværker 2023

Slibning af træterrasse

Skal din træterrasse være smuk og som ny igen? Så lad Pates Gulve lave en slibning af træterrassen, så den både bliver smukkere og samtidig mere langtidsholdbar.

Hos Pates Gulve er vi eksperter i såvel indendørs som udendørs gulve, og ikke mindst træterrasser har vi massiv erfaring med at få flotte igen.

En træterrasse bør behandles som et udendørs gulv

De gulve, vi går på indendørs, kigger vi på hver dag, og derfor får man ofte sørget for at få dem vedligeholdt, når de trænger. De ”udendørs gulve” færdes man kun på en del af året, især hvis terrassen ikke er overdækket. Derfor kan en træterrasse godt stå en stor en del af året og tage mod vejr og vind, og dermed bliver din smukke træterrasse, uanset om den er behandlet eller ej, med tiden medtaget og mindre køn at se på. Samtidig kan overfladen blive meget glat, og det udgør en sikkerhedsrisiko. Derfor har en træterrasse også behov for en gulvafslibning.

Pates Gulve kan genskabe din træterrasse med en effektiv og nænsom slibning af træterrassen, så alger og snavs slibes helt af, og træet atter står nøgent og åbent. Vores slibning udføres professionelt og med solid viden om træsorter.

Derfor kan du trygt lade os stå for din slibning og undgå grimme slibemærker og hakker, der desværre kan være konsekvensen, hvis det ikke er dygtige fagfolk, der løser opgaven.

Vi behandler gerne efter slibning af træterrasse

Når vi laver slibning af din træterrasse, starter vi med rengøring af terrassens overflade, hvis det er nødvendigt. Derefter udfører vi netop den slibning, din træterrasse har behov for helt afhængig af træsort og stand i øvrigt. Efter slibning er træterrassen klar til næste trin, som er en grunder, der lukker af, hvis du ønsker enten maling eller træbeskyttelse.

Du kan også vælge oliering af terrassen, ligesom de helt hårde træsorter har så meget olie i sig selv, at de kan stå uden beskyttelse. Skal du vælge træ til terrasse, kan disse træsorter stå uden behandling efter slibning: Teak, mahogni, eg, ceder og robinie.

Hvis du vælger en mørk eller sort maling til din træterrasse, skal du tænke på, at overfladen bliver meget varm, og at det kan være svært at gå på bare tæer på en træterrasse med mørke terrassebrædder.

Få et godt tilbud på slibning af træterrasse

Vi kører ud fra Søborg hver dag, og vi kører i hele København og kommer gerne forbi for at drøfte dine ønsker til behandling af træterrasse, ligesom vi naturligvis gerne vil give dig et fornuftigt og uforpligtende tilbud.

Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 53 62 15 99 – så kan din træterrasse blive så god som ny igen!

Vi garanterer enestående service

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Enestående kvalitet

For at få et flot resultat med en lang holdbarhed, skal gulvet have den rette gulvservice.

Fagligt håndværk

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. At holde en altid høj kvalitet er en mærkesag.

+1000 glade kunder

Vi er utrolig stolte af at være en af Sjællands absolut foretrukne gulveksperter.

Gulvservice tilbud

Trænger gulvet til en opfriskning?

Pates Gulve rykker gerne ud med kort varsel. Fra Søborg ved Herlev kører vi ud i København og på hele Sjælland.

Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på telefon 53 62 15 99 – måske er vi lige ude og slibe et gulv eller lægge linoleum, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Vælg Pates Gulve, så er du sikret høj kvalitet og et godt tilbud

Når vi skal afgive et tilbud foretager vi som regel en besigtigelse af den enkelte opgave på stedet, for at være sikre på at det er den rigtige pris vi kommer frem til i vores beregning.

Ring: +45 5362 1599Indhent tilbud

Vi har gennemført en specialiseret uddannelse i alle former for gulvservice – og er certificeret BONA® håndværker.

Se certifikat

Rubio Monocoat er det næste generationsprodukt, der farvebeskytter dit træ med ét enkelt lag! Vi anvender Rubio Monocoat med stolthed.

Se brochure