4,9 / 5 stjerner (809 anmeldelser) Vinder som Årets Håndværker 2023

Ludbehandling af gulv i København og omegn

Hos Pates Gulve leverer vi altid et professionelt resultat. Vi udfører alle opgaver inden for traditionelt gulvarbejde og nu også malerarbejde gennem flere gode samarbejdspartnere. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Ønsker du at bevare træets struktur, så vælg en ludbehandling af gulv

Efter en gulvafslibning, hvor dit gulv står helt åbent, kan det være, du ønsker at bevare træets struktur og at kunne se årerne i træet. Så kan en ludbehandling af gulv være et godt valg.

Vi blev kåret til Årets Gulvmand 2016, og det er din garanti for, at en ludbehandling af gulv fra os vil fremstå med det flottest mulige resultat.

Hvid eller natur ludbehandling?

En ludbehandling af gulv vil stoppe træets naturlige gulningsproces, så gulvene fremstår lyse og med en mat overflade. Samtidig vil du stadig kunne se årerne i træet og træets oprindelige struktur.

Når du vælger ludbehandling af gulv, kan du vælge mellem

Gulvbehandling med hvid lud, hvor du opnår, at dine trægulve bliver meget mere lyse, og samtidig kan du se træets struktur.

  • Hvid lud anvendes til fyrretræ
  • Hvid løvtræs lud anvendes til egetræ, bøgetræ og asketræ

Gulvbehandling med natur lud, hvor dine trægulve beholder deres oprindelige naturlige lud, deres naturlige naturfarve og den synlige træstruktur.

  • Natur lud anvendes til fyrretræ
  • Natur løvtræs lud anvendes til egetræ, bøgetræ og asketræ

Ludbehandling af gulv har ikke en beskyttende effekt, selvom det lysner gulvene. Dit gulv får et flot ”råt” look, og vil være mere ru. For at beskytte træet skal der afsluttes med enten sæbebehandling, oliering eller lakering. Det er op til dig, din smag og dine forventninger til holdbarhed og vedligeholdelse.

Efter ludbehandling af gulv – lakering, sæbebehandling eller oliering

Lakering af gulv: Lakering af gulv giver den slidstærke overflade.

Sæbebehandling: Med en sæbebehandling kan du få en god start på dit gulvs levetid, hvis du starter med at give det 5-7 sæbebehandlinger, inden det tages i brug. På den måde ”mættes” gulvet, og det vil være meget mere modstandsdygtigt mange år fremover

Oliebehandling af gulv: En oliebehandling giver dit gulv en mat og naturlig overflade – og der er olie i forskellige farver, f.eks. blå, gul, rød, sort og hvid. Olien fylder træets porer ud og gør det dermed mere modstandsdygtigt over for snavs. Et olieret gulv kræver ikke meget vask i det daglige, men du kan behandle det med olie efter behov, gerne en gang årligt.

Vi anvender olie fra følgende leverandører:

  • Timberex (kåret som verdens bedste olie)
  • Berger-Seidler
  • Junkers

Vi giver gerne et tilbud på ludbehandling af gulv

Vi starter vores gulvservicevogn og kører ud hver dag fra Søborg til hele København, samt Herlev og Odsherred. Vi kommer gerne forbi for at drøfte dine ønsker til ludbehandling af gulv og efterbehandling, ligesom vi naturligvis gerne giver dig et godt og uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på telefon 53 62 15 99, så er din gulvservicemand på vej!

Vi garanterer enestående service

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Enestående kvalitet

For at få et flot resultat med en lang holdbarhed, skal gulvet have den rette gulvservice.

Fagligt håndværk

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. At holde en altid høj kvalitet er en mærkesag.

+1000 glade kunder

Vi er utrolig stolte af at være en af Sjællands absolut foretrukne gulveksperter.

Gulvservice tilbud

Trænger gulvet til en opfriskning?

Pates Gulve rykker gerne ud med kort varsel. Fra Søborg ved Herlev kører vi ud i København og på hele Sjælland.

Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på telefon 53 62 15 99 – måske er vi lige ude og slibe et gulv eller lægge linoleum, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Vælg Pates Gulve, så er du sikret høj kvalitet og et godt tilbud

Når vi skal afgive et tilbud foretager vi som regel en besigtigelse af den enkelte opgave på stedet, for at være sikre på at det er den rigtige pris vi kommer frem til i vores beregning.

Ring: +45 5362 1599Indhent tilbud

Vi har gennemført en specialiseret uddannelse i alle former for gulvservice – og er certificeret BONA® håndværker.

Se certifikat

Rubio Monocoat er det næste generationsprodukt, der farvebeskytter dit træ med ét enkelt lag! Vi anvender Rubio Monocoat med stolthed.

Se brochure