4,9 / 5 stjerner (809 anmeldelser) Vinder som Årets Håndværker 2023

Lakering af gulv i Søborg, Herlev og omegn

Et smukt resultat ved lakering af gulv er afhængig af gulvafslibningens glathed, og derfor tilstræber vi at lave et helt perfekt resultat hver gang. Det har vi vundet Årets Gulvmand 2016 for, og det er din garanti for, at vi laver den bedste lakering af gulv, du kan ønske dig.

Hos Pates Gulve leverer vi altid et professionelt resultat. Vi udfører alle opgaver inden for traditionelt gulvarbejde og nu også malerarbejde gennem flere gode samarbejdspartnere. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Kun de bedste produkter

Der er stor forskel på kvaliteten af lak, og vi bruger kun de bedste lak på markedet til lakering af gulv. Det er ikke ligegyldigt hvilken type lak, du bruger. Med vores ekspertise og erfaring kan vi tilbyde et stort og bredt udvalg af lak lige fra boliglak til normalt slid og til industrilak til kontorlokaler, butikslokaler og andre lokaler, hvor der er ekstra slid.

Vi bruger lak fra følgende leverandører:

  • Bona
  • Berger-Seidle
  • Junkers

Vandbaseret lak ved lakering af gulv

Der er forskellige typer lak på markedet, og hos Pates Gulve kan vi give lakering af gulv med både vandbaseret lak/akryllak, og PU-lak. Efter vi har lakeret har du et gulv, der er let at vedligeholde – det skal blot vaskes efter behov med en neutral sæbe.

Lad os drøfte dine ønsker til lakering af gulv

Vi kører ud hver dag fra Søborg til hele København, Herlev og området omkring Odsherred. Vi kommer gerne for at kigge på dit gulv og vejlede om den rette behandling.

Lad os give dig et uforpligtende besøg og tilbud – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på telefon 53 62 15 99, så kan din drøm om lakering af gulv blive til virkelighed.

Vi garanterer enestående service

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Enestående kvalitet

For at få et flot resultat med en lang holdbarhed, skal gulvet have den rette gulvservice.

Fagligt håndværk

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. At holde en altid høj kvalitet er en mærkesag.

+1000 glade kunder

Vi er utrolig stolte af at være en af Sjællands absolut foretrukne gulveksperter.

Gulvservice tilbud

Trænger gulvet til en opfriskning?

Pates Gulve rykker gerne ud med kort varsel. Fra Søborg ved Herlev kører vi ud i København og på hele Sjælland.

Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på telefon 53 62 15 99 – måske er vi lige ude og slibe et gulv eller lægge linoleum, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Vælg Pates Gulve, så er du sikret høj kvalitet og et godt tilbud

Når vi skal afgive et tilbud foretager vi som regel en besigtigelse af den enkelte opgave på stedet, for at være sikre på at det er den rigtige pris vi kommer frem til i vores beregning.

Ring: +45 5362 1599Indhent tilbud

Vi har gennemført en specialiseret uddannelse i alle former for gulvservice – og er certificeret BONA® håndværker.

Se certifikat

Rubio Monocoat er det næste generationsprodukt, der farvebeskytter dit træ med ét enkelt lag! Vi anvender Rubio Monocoat med stolthed.

Se brochure