4,9 / 5 stjerner (809 anmeldelser) Vinder som Årets Håndværker 2023

Gulvafslibning giver dit gulv nyt liv

De fleste trægulve vil med tiden tage  eller miste farve, og under alle omstændigheder ikke længere have så smuk en overflade, som dengang de blev lagt. Hos Pates Gulve fornyer vi dine gulve, så de står som nye.

Kan alle gulve tåle en gulvafslibning?

Ikke alle trægulve tåler en gulvafslibning, men alle massive træulve gør. De fleste lamelgulve kan også tåle at blive slebet ned 2-3 gange, mens laminatgulve ingen gulvafslibning tåler.

Har du et massivt trægulv, kan vi slibe det ned, så det næsten bliver flottere, end det oprindeligt var, idet det nu har ”sat sig” gennem årene og samtidig kan få genskabt den flotte overflade.

Vi kan desværre ikk give garanti for gennemslibning på lamelparket. Da dette ikke er massivt gulv, men med en finer bagside og et slidlag på mellem 3-6 mm på. Ligesom vi fraråder ludbehandling på lamelparket.

Hvad består en gulvslibning af?

Hos Pates Gulve er vi belønnet med Årets Gulvmand 2023 for vores gulvservice – og hos os får du en gulvafslibning, der kan bestå af flere faser:

=

1) Grovslibning

Hvor vi fjerner de værste ujævnheder, og hvis der er en evt. tidligere efterbehandling. Det kan være lak, maling, oliering, som gulvet har fået tidligere. Så skulle trægulvet gerne stå klart til næste fase.

=

2) Finslibning

Hvor vi sliber efter og reparerer gulvet, alle de steder det måtte trænge. Efter dette står gulvet nøgent og fint, træet er ”åbent” og klart til sidste fase. 

=

3) Efterbehandling

Da træ som en levende organisme har fugt i sig, er det nødvendigt at overfladebehandle og ”lukke” det igen efter gulvafslibning. På den måde undgår du udtørring, sprækker og misfarvning. Efter dit valg kan vi behandle med enten olie, lak, lud eller maling.

Vi garanterer enestående service

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Enestående kvalitet

For at få et flot resultat med en lang holdbarhed, skal gulvet have den rette gulvservice.

Fagligt håndværk

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. At holde en altid høj kvalitet er en mærkesag.

+1000 glade kunder

Vi er utrolig stolte af at være en af Sjællands absolut foretrukne gulveksperter.

Gulvservice tilbud

Trænger gulvet til en opfriskning?

Pates Gulve rykker gerne ud med kort varsel. Fra Søborg ved Herlev kører vi ud i København og på hele Sjælland.

Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på telefon 53 62 15 99 – måske er vi lige ude og slibe et gulv eller lægge linoleum, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Vælg Pates Gulve, så er du sikret høj kvalitet og et godt tilbud

Når vi skal afgive et tilbud foretager vi som regel en besigtigelse af den enkelte opgave på stedet, for at være sikre på at det er den rigtige pris vi kommer frem til i vores beregning.

Ring: +45 5362 1599Indhent tilbud

Vi har gennemført en specialiseret uddannelse i alle former for gulvservice – og er certificeret BONA® håndværker.

Se certifikat

Rubio Monocoat er det næste generationsprodukt, der farvebeskytter dit træ med ét enkelt lag! Vi anvender Rubio Monocoat med stolthed.

Se brochure