4,9 / 5 stjerner (809 anmeldelser) Vinder som Årets Håndværker 2023

Oliering af gulv i København og resten af Sjælland

Ønsker du et gulv, hvor du kan nyde træets struktur, men samtidig har et gulv, der ikke optager snavs og smuds så let som et almindeligt sæbebehandlet eller ludbehandlet gulv? Så lad os lave en oliering af gulv hos dig, så det fremstår blødt og lækkert.

Hos Pates Gulve har vi mange års erfaring med oliering af gulv, og vi kan give dit gulv netop den oliering, der får det bedste frem i det.

Med oliering af gulv kan du nyde det naturlige træ

Når dit trægulv får en oliebehandling, gør du det samtidig mere modstandsdygtigt over for snavs og væsker, idet olien trænger ned i træets porer og til en vis grad lukker dem.

Holder du af den naturlige træfarve og den varme glød, kan vi bruge en olie uden farve, og dette gøres uden eventuel ludbehandling inden. Vælger du derimod, at få hvidpigmenteret oliering, dvs. at du får lysnet dit trægulv, kan man med fordel lave en ludbehandling inden, der vil sikre, at træets porer lukker endnu mere ved oliering.

Hvis natur eller hvidt bliver for kedeligt, kan du også få olie i farverne gul, blå, rød og sort. Vi vejleder gerne om de forskellige produkter.

Alle de produkter, vi anvender til oliering og lak, er indeklimamærkede og fuldt øko-godkendte. Vi bruger kun de bedste olier på markedet:

  • Timberex, der er kåret som verdens bedste olie
  • Junkers, som er en vegetabilsk olie og dermed ikke sundhedsskadelig
  • Berger-Seidler, baseret på naturlige komponenter og bæredygtige råmaterialer

Lad os give dig et tilbud på oliering af dit trægulv

Vi kører ud fra Søborg hver dag, og kører i Herlev, hele København samtområdet ved Odsherred. Vi kommer gerne forbi for at se på dit trægulv og give dig et fornuftigt og uforpligtende tilbud på oliering af gulvet. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på telefon 53 62 15 99 – så bliver dit trægulv smukkere, end du kan forestille dig.

Vi garanterer enestående service

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Enestående kvalitet

For at få et flot resultat med en lang holdbarhed, skal gulvet have den rette gulvservice.

Fagligt håndværk

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. At holde en altid høj kvalitet er en mærkesag.

+1000 glade kunder

Vi er utrolig stolte af at være en af Sjællands absolut foretrukne gulveksperter.

Gulvservice tilbud

Trænger gulvet til en opfriskning?

Pates Gulve rykker gerne ud med kort varsel. Fra Søborg ved Herlev kører vi ud i København og på hele Sjælland.

Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på telefon 53 62 15 99 – måske er vi lige ude og slibe et gulv eller lægge linoleum, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Vælg Pates Gulve, så er du sikret høj kvalitet og et godt tilbud

Når vi skal afgive et tilbud foretager vi som regel en besigtigelse af den enkelte opgave på stedet, for at være sikre på at det er den rigtige pris vi kommer frem til i vores beregning.

Ring: +45 5362 1599Indhent tilbud

Vi har gennemført en specialiseret uddannelse i alle former for gulvservice – og er certificeret BONA® håndværker.

Se certifikat

Rubio Monocoat er det næste generationsprodukt, der farvebeskytter dit træ med ét enkelt lag! Vi anvender Rubio Monocoat med stolthed.

Se brochure