Webdesign og online markedsføring

Mit navn er Nicolai Sørensen, og det er mig, der har lavet denne hjemmeside. Jeg brænder for at skabe solidt webdesign, som ikke bare ser godt ud, men som rent faktisk fungerer efter hensigten – uanset, om det er for at skaffe flere kunder, være informerende eller et helt tredje mål.

Hvis du er interesseret i at se flere af de projekter, jeg har hjulpet kunder med gennem tiden, kan du besøge min hjemmeside her. Her har du også mulighed for at læse mere om, hvem jeg er, og hvilke områder jeg arbejder med. Herunder følger ligeledes en kort introduktion mit arbejde.

Design af hjemmesider

Jeg designer brugervenlige og funktionelle hjemmesider, der bidrager til at skabe vækst. Fælles for de hjemmesider, jeg bygger, er, at de alle sammen udarbejdes efter ét overordnet formål, som jeg definerer i fællesskab med mine kunder.

Min tilgang til hjemmeside design er, at de ikke behøver at være prangende og innovative, men hellere skal performe. Det er vigtigt for mig, at mine kunder får noget ud af vores samarbejde, hvorfor jeg hellere vil lægge kræfter i at lave en lækker og brugervenlig løsning, der fungerer.

Se hjemmesider priser

Ekspert i søgemaskineoptimering

SEO, som står for søgemaskineoptimering, går ud på at optimere hjemmesider, så de har de bedste forudsætninger for at opnå gode resultater i søgemaskinerne. Det handler om hjemmesidens tekniske fundament, såvel som brugervenligheden og det indhold, der er på hjemmesiden.

Resultatsorienteret Google annoncering

Google Ads er Googles annonce-værktøj. Her er det muligt at springe det kontinuerlige SEO-arbejde over, ved at betale sig fra at få vist sin hjemmeside som en annonce over de organiske søgeresultater.

Case: Kæledyrsguiden

Kæledyrsguiden er en digital platform for køb og salg af kæledyr såsom hunde, katte, heste, fugle, fisk og gnavere.

Siden Nicolai overtog projektet er Kæledyrsguiden gået fra 350 månedlige besøgende til 14.000 på blot et år (målt i 2021).

www.kaeledyrsguiden.dk