4,9 / 5 stjerner (809 anmeldelser) Vinder som Årets Håndværker 2023

Gulvbelægning i København & på Sjælland

Søger du en gulvmand, der kan alt inden for gulvbelægning, så kontakt Pates Gulve. Vi har vundet prisen som Årets Gulvmand 2016, og er efterfølgende blevet nomineret som finalist i 2017, 2018 og 2019. Dg det er din garanti for, at vi er danmarksmestre i gulve.

Pates Gulve kan alt med gulvbelægning – det har vi vundet guld for!

Vi har medvind hos kunderne, og henviser gerne til anmeldelsesportalerne. Vi ved, at man ikke skal hvile på laurbærrene, og et perfekt resultat med stor kundetilfredshed skal man arbejde på hver eneste gang. Det gør vi hos Pates Gulve.

Gulvbelægning med et væld af ydelser

Pates Gulve er eksperter i alt i vinylgulve, linoleumsgulve, trægulve og vådrum. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så er det en del af vores gulvservice at yde rådgivning og vejledning og hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

Vi tilbyder et væld af ydelser, der kan få dit gulv til at se ud som nyt. Når vi laver gulvbelægning, går vi meget op i kvaliteten af vores arbejde. Det er din garanti for et gennemført og flot resultat.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Rengøring og pleje af linoleumsbelægninger
  • Afslibning af trægulve
  • Afslibning af terrasser
  • Vinylbelægninger
  • Linoleumsbelægninger
  • Spartlingsopgaver

Afslibning af gulvbelægning

Pates Gulve har solid erfaring i afslibning af gulvbelægning, såvel indenfor som udenfor. Du kan læse mere om afslibning af trægulve indenfor under ”Gulvafslibning”. Vi tilbyder også afslibning af terrasser, hvor vi kan få din gamle træterrasse til at fremstå som ny, og give terrassen den rigtige efterbehandling. Så er det næsten som at få en helt ny træterrasse – kan du allerede dufte træet?

Gulvbelægning i vinyl eller linoleum

Om du skal vælge en gulvbelægning i vinyl eller linoleum afhænger af flere ting.

Vinyl er et kunstprodukt, der består af pvc, og kan fås både som baner og fliser. Der findes også speciel vådrumsvinyl. Vinyl kan lægges i alle rum, er slidstærkt, kan lægges oven på et eksisterende gulv og kan tåle at ligge på gulve med gulvvarme. Vådrumsvinyl kan blive helt vandtæt. Vinyl findes i mange forskellige farver og mønstre. Det har god holdbarhed, men kan blive lidt stivere med tiden.

Linoleum er fremstillet af naturprodukter og fås ligeledes i baner, fliser og plader. Kan bruges i alle rum undtagen vådrum, da linoleum ikke er vandtæt. Vaskes der ofte gulv, kan det lægges i baner og svejses sammen. Det er slidstærkt, rart at gå på, da det er halvhårdt, det dæmper lydene og er meget nemt at rengøre, men er som nævnt ikke vandtæt.

Lad os vejlede dig om gulvbelægning i dag

Vi kører hver dag ud fra Søborg til hele København og kommer gerne forbi for at drøfte dine behov og ønsker til gulvbelægning. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ring til os på 53 62 15 99, så er vi klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

Vi garanterer enestående service

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Enestående kvalitet

For at få et flot resultat med en lang holdbarhed, skal gulvet have den rette gulvservice.

Fagligt håndværk

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. At holde en altid høj kvalitet er en mærkesag.

+1000 glade kunder

Vi er utrolig stolte af at være en af Sjællands absolut foretrukne gulveksperter.

Gulvservice tilbud

Trænger gulvet til en opfriskning?

Pates Gulve rykker gerne ud med kort varsel. Fra Søborg ved Herlev kører vi ud i København og på hele Sjælland.

Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på telefon 53 62 15 99 – måske er vi lige ude og slibe et gulv eller lægge linoleum, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Vælg Pates Gulve, så er du sikret høj kvalitet og et godt tilbud

Når vi skal afgive et tilbud foretager vi som regel en besigtigelse af den enkelte opgave på stedet, for at være sikre på at det er den rigtige pris vi kommer frem til i vores beregning.

Ring: +45 5362 1599Indhent tilbud

Vi har gennemført en specialiseret uddannelse i alle former for gulvservice – og er certificeret BONA® håndværker.

Se certifikat

Rubio Monocoat er det næste generationsprodukt, der farvebeskytter dit træ med ét enkelt lag! Vi anvender Rubio Monocoat med stolthed.

Se brochure