Slibning af træterrasse - København

Få helt ny terrasse med professionel afslibning

Pates Gulve leverer altid et professionelt resultat

Vi udfører alle opgaver indenfor traditionelt gulvarbejde og nu også malerarbejde gennem flere gode samarbejdspartnere. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Få kvalitets gulvservice hos Pates Gulve

Skal din træterrasse være smuk og som ny igen? Så lad Pates Gulve lave en slibning af træterrassen, så den både bliver smukkere og samtidig mere langtidsholdbar.

Hos Pates Gulve er vi eksperter i såvel indendørs som udendørs gulve, og ikke mindst træterrasser har vi massiv erfaring med at få flotte igen.

En træterrasse bør behandles som et udendørs gulv

De gulve, vi går på indendørs, kigger vi på hver dag, og derfor får man ofte sørget for at få dem vedligeholdt, når de trænger. De ”udendørs gulve” færdes man kun på en del af året, især hvis terrassen ikke er overdækket. Derfor kan en træterrasse godt stå en stor en del af året og tage mod vejr og vind, og dermed bliver din smukke træterrasse, uanset om den er behandlet eller ej, med tiden medtaget og mindre køn at se på. Samtidig kan overfladen blive meget glat, og det udgør en sikkerhedsrisiko. Derfor har en træterrasse også behov for en gulvafslibning.

Pates Gulve kan genskabe din træterrasse med en effektiv og nænsom slibning af træterrassen, så alger og snavs slibes helt af, og træet atter står nøgent og åbent. Vores slibning udføres professionelt og med solid viden om træsorter. Derfor kan du trygt lade os stå for din slibning og undgå grimme slibemærker og hakker, der desværre kan være konsekvensen, hvis det ikke er dygtige fagfolk, der løser opgaven.

Trænger gulvet til en opfriskning? Kontakt os nu

Pates Gulve rykker gerne ud med kort varsel. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 53 62 15 99 – måske er vi lige ude og slibe et gulv eller lægge linolium, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Vi behandler gerne efter slibning af træterrasse

Når vi laver slibning af din træterrasse, starter vi med rengøring af terrassens overflade, hvis det er nødvendigt. Derefter udfører vi netop den slibning, din træterrasse har behov for helt afhængig af træsort og stand i øvrigt. Efter slibning er træterrassen klar til næste trin, som er en grunder, der lukker af, hvis du ønsker enten maling eller træbeskyttelse. Du kan også vælge oliering af terrassen, ligesom de helt hårde træsorter har så meget olie i sig selv, at de kan stå uden beskyttelse. Skal du vælge træ til terrasse, kan disse træsorter stå uden behandling efter slibning: Teak, mahogni, eg, ceder og robinie.

Hvis du vælger en mørk eller sort maling til din træterrasse, skal du tænke på, at overfladen bliver meget varm, og at det kan være svært at gå på bare tæer på en træterrasse med mørke terrassebrædder.

Få et godt tilbud på slibning af træterrasse

Vi kører ud fra Søborg hver dag, og vi kører i hele København og kommer gerne forbi for at drøfte dine ønsker til behandling af træterrasse, ligesom vi naturligvis gerne vil give dig et fornuftigt og uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 53 62 15 99 – så kan din træterrasse blive så god som ny igen!

Kontakt Årets Gulvmand
pilen

Beskriv kort din opgave herunder, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Årets gulvmand 2016