Oliering af gulv ved Søborg & København

Pates Gulve leverer altid et professionelt resultat

Vi udfører alle opgaver indenfor traditionelt gulvarbejde og nu også malerarbejde gennem flere gode samarbejdspartnere. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Ønsker du et gulv, hvor du kan nyde træets struktur men samtidig har et gulv, der ikke så let optager snavs og smuds som et almindeligt sæbebehandlet eller ludbehandlet gulv? Så lad Pates Gulve lave en oliering af dit gulv, så det fremstår blødt og lækkert.

Hos Pates Gulve har vi mange års erfaring med oliering af gulv, og vi kan give dit gulv netop den oliering, der får det bedste frem i det.

Med oliering af gulv kan du nyde det naturlige træ – i flere farver

Når dit trægulv får en oliebehandling, gør du det samtidig mere modstandsdygtigt over for snavs og væsker, idet olien trænger ned i træets porer og til en vis grad lukker dem.

Holder du af den naturlige træfarve og den varme lød, kan vi bruge en olie uden farve, og dette gøres uden eventuel ludbehandling inden. Vælger du derimod at få hvidpigmenteret oliering, dvs at du får lysnet dit trægulv, kan man med fordel lave en ludbehandling inden, der vil sikre, at træets porer lukker endnu mere ved oliering.

Hvis natur eller hvidt bliver for kedeligt, kan du også få olie i farverne gul, blå, rød og sort. Pates Gulve vejleder gerne om de forskellige produkter.

Alle de produkter, Pates Gulve anvender til oliering og lak, er indeklimamærkede og fuldt økogodkendte. Vi bruger kun de bedste olier på markedet:

  • Timberex, der er kåret som verdens bedste olie
  • Junkers, som er en vegetabilsk olie og dermed ikke sundhedsskadelig
  • Berger-Seidler, baseret på naturlige komponenter og bæredygtige råmaterialer

Trænger gulvet til en opfriskning? Kontakt os nu

Pates Gulve rykker gerne ud med kort varsel. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 53 62 15 99 – måske er vi lige ude og slibe et gulv eller lægge linolium, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Et oliebehandlet gulv er nemt at vedligeholde

Med oliering af gulvet får du en blød, jævn og meget behagelig gulvoverflade at gå på, og samtidig kræver et oliebehandlet gulv ikke så meget vedligehold som fx et sæbebehandlet gulv.

Hvis du støvsuger det hyppigt og derefter vasker det med et specielt rengøringsmiddel til netop oliebehandlede gulve, hjælper du gulvet godt på vej. Samtidig kan du med fordel give det plejeolie et par gange om året, det vil styrke gulvet og bibeholde den flotte lød.

Og hvis gulvet med tiden får større mærker og hakker, kan Pates Gulve med en let afslibning og efterfølgende oliering gøre det smukt igen.

Lad os give dig et tilbud på oliering af dit trægulv

Vi kører ud fra Søborg hver dag, og kører i hele København, og vi kommer gerne forbi for at se på dit trægulv og give dig et fornuftigt og uforpligtende tilbud på oliering. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 53 62 15 99 – så bliver dit trægulv smukkere, end du kan forestille dig.

Kontakt Årets Gulvmand
pilen

Beskriv kort din opgave herunder, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Årets gulvmand 2016