Ludbehandling af gulv i København

Bevar træets flotte struktur med ludbehandling af gulv

Pates Gulve leverer altid et professionelt resultat

Vi udfører alle opgaver indenfor traditionelt gulvarbejde og nu også malerarbejde gennem flere gode samarbejdspartnere. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Få kvalitets gulvservice hos Pates Gulve

Ønsker du at bevare træets struktur – så vælg en ludbehandling af gulv

Efter en gulvafslibning, hvor dit gulv står helt åbent, kan det være, du ønsker at bevare træets struktur og at kunne se årerne i træet. Så kan en ludbehandling af gulv være et godt valg.

Pates Gulve er blevet kåret til Årets Gulvmand 2016, og det er din garanti for, at en ludbehandling af gulv vil fremstå med det flottest mulige resultat.

Hvid eller natur ludbehandling af gulv?

En ludbehandling af gulv vil stoppe træets naturlige gulningsproces, så gulvene fremstår lyse og med en mat overflade. Samtidig vil du stadig kunne se årerne i træet og træets oprindelige struktur.

Når du vælger ludbehandling af gulv, kan du vælge mellem

Ludbehandling med hvid lud, hvor du opnår, at dine trægulve bliver meget mere lyse, og samtidig kan du se træets struktur

  • Lud hvid anvendes til fyrretræ
  • Løvtræs lud hvid anvendes til egetræ, bøgetræ og asketræ

Ludbehandling med natur lud, hvor dine trægulve beholder deres oprindelige naturlige lud, deres naturlige naturfarve og den synlige træstruktur

  • Lud natur anvendes til fyrretræ
  • Løvtræs lud natur anvendes til egetræ, bøgetræ og asketræ

Ludbehandling af gulv har ikke en beskyttende effekt, selvom det lysner gulvene. Dit gulv får et flot ”råt” look, og vil være mere ru. Men for at beskytte træet skal der afsluttes med enten sæbebehandling, oliering eller lakering. Det er op til dig, din smag og dine forventninger til holdbarhed og vedligeholdelse.

 

Efter ludbehandling af gulv – lakering, sæbebehandling eller oliering

Lakering af gulv: Lakering af gulv giver den slidstærke overflade – se også afsnittet om Lakering af gulv.

Sæbebehandling: Med en sæbebehandling kan du få en god start på dit gulvs levetid, hvis du starter med at give det 5-7 sæbebehandlinger, inden det tages i brug. På den måde ”mættes” gulvet, og det vil være meget mere modstandsdygtigt mange år fremover

Oliebehandling af gulv: En oliebehandling giver dit gulv en mat og naturlig overflade – og der er olie i forskellige farver, fx blå, gul, rød, sort og hvid. Olien fylder træets porer ud og gør det dermed mere modstandsdygtigt over for snavs. Et olieret gulv kræver ikke meget vask i det daglige, men du kan behandle det med olie efter behov, gerne en gang årligt.

Vi anvender olie fra følgende leverandører:

  • Timberex (kåret som verdens bedste olie)
  • Berger-Seidler
  • Junkers

Vi giver gerne et tilbud på ludbehandling af gulv

Vi starter vores gulvservicevogn og kører ud hver dag fra Søborg til hele København, og kommer gerne forbi for at drøfte dine ønsker til ludbehandling af gulv og efterbehandling, ligesom vi naturligvis gerne giver dig et godt tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på telefon 53 62 15 99, så er din gulvservicemand på vej!

Trænger gulvet til en opfriskning? Kontakt os nu

Pates Gulve rykker gerne ud med kort varsel. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 53 62 15 99 – måske er vi lige ude og slibe et gulv eller lægge linolium, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Kontakt Årets Gulvmand
pilen

Beskriv kort din opgave herunder, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Årets gulvmand 2016