Lakering af gulv i København

Få smukke gulve som var de helt nye med lakering af gulv

Pates Gulve leverer altid et professionelt resultat

Vi udfører alle opgaver indenfor traditionelt gulvarbejde og nu også malerarbejde gennem flere gode samarbejdspartnere. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Få kvalitets gulvservice hos Pates Gulve

Pates Gulve er danmarksmestre i lakering af gulv

Et smukt resultat ved lakering af gulv er afhængig af gulvafslibningens glathed, og derfor tilstræber vi at lave et helt perfekt resultat hver gang. Det har vi lige vundet Årets Gulvmand 2016 for, og det er din garanti for, at Pates Gulve laver den bedste lakering af gulv, du kan ønske dig.

Der er stor forskel på kvaliteten af lak på markedet, og vi bruger kun de bedste lak på markedet til lakering af gulv. Det er ikke ligegyldigt hvilken type lak, du bruger ved lakering af gulv, men med vores ekspertise og erfaring kan vi tilbyde et stort og bredt udvalg af lak lige fra boliglak til normalt slid og til industrilak til kontorlokaler, butikslokaler og andre lokaler, hvor der er ekstra slid.

Vi bruger lak fra følgende leverandører:

  • Bona
  • Berger-Seidle
  • Junkers

Lakering af gulv skal ske med ekspertise og god lak

Efter en gulvafslibning står dit gulv nu nøgent og åbent, og så skal du vælge den rette efterbehandling. Lakering af gulv er oftest en god løsning, hvis du ønsker et gulv med en slidstærk overflade, der samtidig er nemt at vedligeholde. Den fuldstændig lukkede overflade gør gulvet meget lidt modtageligt over for snavs og vand, og som udgangspunkt bruger vi altid minimum tre gange lak.

Du skal vælge, hvilken overflade du ønsker efter lakering af gulv:

  • Lyst gulv – det opnås ved en behandling med hvidlak, hvor lakken tones med hvid toningspasta
  • Naturlig træfarve – her vælges en behandling med natur lak
  • Blank overflade – så skal du vælge en behandling med blank lak

Et gulv, der er mat eller halvblankt, er lige så slidstærkt som et blankt gulv. Et blankt gulv er blot lidt nemmere at rengøre på grund af den blanke overflade.

Vandbaseret lak ved lakering af gulv

Der er forskellige typer lak på markedet, og hos Pates Gulve kan vi give lakering af gulv med både vandbaseret lak/akryllak, og PU-lak. Efter lakering af gulv har du et gulv, der er let at vedligeholde – det skal blot vaskes efter behov med en neutral sæbe.

Lad os drøfte dine ønsker til lakering af gulv

Vi kører ud hver dag fra Søborg til hele København og kommer gerne for at kigge på dit gulv og vejlede om den rette behandling. Lad os give dig et uforpligtende besøg og tilbud – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på telefon 53 62 15 99, så kan din drøm om lakering af gulv blive til virkelighed.

Trænger gulvet til en opfriskning? Kontakt os nu

Pates Gulve rykker gerne ud med kort varsel. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 53 62 15 99 – måske er vi lige ude og slibe et gulv eller lægge linolium, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Kontakt Årets Gulvmand
pilen

Beskriv kort din opgave herunder, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Årets gulvmand 2016