Gulvbelægning i København

Anmelderrost for sin høje service og kvalitet, hver gang!

Pates Gulve leverer altid et professionelt resultat

Vi udfører alle opgaver indenfor traditionelt gulvarbejde og nu også malerarbejde gennem flere gode samarbejdspartnere. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Få kvalitets gulvservice hos Pates Gulve

Pates Gulve kan alt med gulvbelægning – det har vi vundet guld for!

Søger du en gulvmand, der kan alt inden for gulvbelægning, så kontakt Pates Gulve. Vi har vundet prisen som Årets Gulvmand 2016, efter at være blevet nomineret også i 2015. Og det er din garanti for, at vi er danmarksmestre i gulve. Vi har medvind hos kunderne, og henviser gerne til anmeldelsesportalerne på Håndværker.dk, Anmeld Håndværker og Byggestart. Men man skal ikke hvile på laurbærrene, og et perfekt resultat med stor kundetilfredshed skal man arbejde på hver eneste gang. Det gør vi hos Pates Gulve.

Gulvbelægning med et væld af ydelser

Pates Gulve er eksperter i alt i vinylgulve, linoleumsgulve, trægulve og vådrum. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så er det en del af vores gulvservice at yde rådgivning og vejledning og hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

Vi tilbyder et væld af ydelser, der kan få dit gulv til at se ud som nyt. Når vi laver gulvbelægning, går vi meget op i kvaliteten af vores arbejde. Det er din garanti for et gennemført og flot resultat.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Rengøring og pleje af linoleumsbelægninger
  • Afslibning af trægulve
  • Afslibning af terrasser
  • Vinylbelægninger
  • Linoleumsbelægninger
  • Spartlingsopgaver

Afslibning af gulvbelægning

Pates Gulve har solid erfaring i afslibning af gulvbelægning, såvel indenfor som udenfor. Du kan læse mere om afslibning af trægulve indenfor under ”Gulvafslibning”. Vi tilbyder også afslibning af terrasser, hvor vi kan få din gamle træterrasse til at fremstå som ny, og give terrassen den rigtige efterbehandling. Så er det næsten som at få en helt ny træterrasse – kan du allerede dufte træet?

Gulvbelægning i vinyl eller linoleum

Om du skal vælge en gulvbelægning i vinyl eller linoleum afhænger af flere ting.

Vinyl er et kunstprodukt, der består af pvc, og kan fås både som baner og fliser. Der findes også speciel vådrumsvinyl. Vinyl kan lægges i alle rum, er slidstærkt, kan lægges oven på et eksisterende gulv og kan tåle at ligge på gulve med gulvvarme. Vådrumsvinyl kan blive helt vandtæt. Vinyl findes i mange forskellige farver og mønstre. Det har god holdbarhed, men kan blive lidt stivere med tiden.

Linoleum er fremstillet af naturprodukter og fås ligeledes i baner, fliser og plader. Kan bruges i alle rum undtagen vådrum, da linoleum ikke er vandtæt. Vaskes der ofte gulv, kan det lægges i baner og svejses sammen. Det er slidstærkt, rart at gå på, da det er halvhårdt, det dæmper lydene og er meget nemt at rengøre, men er som nævnt ikke vandtæt.

Lad os vejlede dig om gulvbelægning i dag

Vi kører hver dag ud fra Søborg til hele København og kommer gerne forbi for at drøfte dine behov og ønsker til gulvbelægning. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ring til os på 53 62 15 99, så er vi klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

Trænger gulvet til en opfriskning? Kontakt os nu

Pates Gulve rykker gerne ud med kort varsel. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 53 62 15 99 – måske er vi lige ude og slibe et gulv eller lægge linolium, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Kontakt Årets Gulvmand
pilen

Beskriv kort din opgave herunder, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Årets gulvmand 2016