Gulvafslibning i København

Få nyt gulv med professionel afslibning af gulv

Pates Gulve leverer altid et professionelt resultat

Vi udfører alle opgaver indenfor traditionelt gulvarbejde og nu også malerarbejde gennem flere gode samarbejdspartnere. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Få kvalitets gulvservice hos Pates Gulve

Få et nyt gulv med gulvafslibning

De fleste trægulve vil med tiden tage farve eller miste farve, og under alle omstændigheder ikke længere have så smuk en overflade, som dengang de blev lagt. Det er naturens orden, for træ er et organisk materiale, der forandrer sig over tid.

Står du med et gulv, der har set bedre dage, er der ingen grund til at rive det op for at lægge et nyt. Lad os give gulvet en gulvafslibning, og du vil kunne bevare det gulv, der i sin tid blev lagt, og som passer til rummet og til boligen – nu i en meget flottere udgave.

Måske har du overtaget en ældre ejendom, hvor møbler og tæpper har betydet, at der er kommet farveforskelle på gulvet? Og det er jo ikke sikkert, at du vil lægge tæpperne præcis, hvor den tidligere ejer lagde dem – eller vil have nogle tæpper overhovedet. Der kan også være sømhuller og andre ujævnheder, som vi kan fjerne ved den rette behandling med gulvafslibning.

Kan alle gulve tåle en gulvafslibning?

Ikke alle trægulve tåler en gulvafslibning, men alle massive træulve gør. De fleste lamelgulve kan også tåle at blive slebet ned 2-3 gange, mens laminatgulve ingen gulvafslibning tåler.

Har du et massivt trægulv, kan vi slibe det ned, så det bliver næsten flottere, end det oprindeligt var, idet det nu har ”sat sig” gennem årene og samtidig kan få genskabt den flotte overflade.

Vi kan desværre ikk give garanti for gennemslibning på lamelparkett. Da dette ikk er er massivt gulv, men med en finer bagside og et slid lag på mellem 3-6 mm på. Ligesom vi fraråder lud behandling på lamel parkett.

Hvad består en afslibning af?

Hos Pates Gulve er vi belønnet med Årets Håndværker 2016 for vores gulvservice – og hos os får du en gulvafslibning, der kan bestå af flere faser:

  • Grovslibning
    Hvor vi fjerner de værste ujævnheder, og hvis der er en evt. tidligere efterbehandling. Det kan være lak, maling, oliering, som gulvet har fået tidligere. Så skulle trægulvet gerne stå klart til næste fase:
  • Finslibning
    Hvor vi sliber efter og reparerer gulvet, alle de steder det måtte trænge. Efter dette står gulvet nøgent og fint, træet er ”åbent” og klart til sidste fase:
  • Efterbehandling
    Da træ som en levende organisme har fugt i sig, er det nødvendigt at overfladebehandle og ”lukke” det igen efter gulvafslibning. På den måde undgår du udtørring, sprækker og misfarvning. Efter dit valg kan vi behandle med enten olie, lak, lud eller maling

Vi giver et godt tilbud på din gulvafslibning

Vi kører ud fra Søborg og i hele København bl.a. på Frederiksberg, hver dag, for at lave smukke gulve, og det er vi så gode til, at vi har vundet Årets Gulvmand 2016. Lad os give dig et uforpligtende tilbud på gulvafslibning og gerne efterfølgende behandling.

Trænger gulvet til en opfriskning? Kontakt os nu

Pates Gulve rykker gerne ud med kort varsel. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 53 62 15 99 – måske er vi lige ude og slibe et gulv eller lægge linolium, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Kontakt Årets Gulvmand
pilen

Beskriv kort din opgave herunder, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Årets gulvmand 2016