Årets Håndværker 2016

Pates Gulve leverer altid et professionelt resultat

Vi udfører alle opgaver indenfor traditionelt gulvarbejde og nu også malerarbejde gennem flere gode samarbejdspartnere. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Pates Gulve Årets Gulvmand 2016

Vi er Årets Håndværker

Håndværkerne er rigtig dygtige til at levere en god byggeoplevelse, når man ser på de mange flotte anmeldelser, der er afgivet i håndværkernes karakterbøger det forgangne år.

En professionel fagjury kårer for femte år i træk, de mange dygtige håndværkere, der findes, når Cirkusbygningen danner rammerne for Awardshowet Årets Håndværker 2016, den 6. april.

Pates Gulve er i år ligesom sidste år nomineret blandt de bedste til ÅRETS Gulvmand 2016

Pates Gulve har været i gennem en udvælgelse blandt mere end 2.600 andre virksomheder, der har været med i opløbet om at blive årets håndværkere.

Direktør Peter Birkelund fra anmeld-haandvaerker.dk udtaler: for fremte gang kårer vi håndværkere fra hele Danmark i 14 fag kategorier. Vinderne præmieres med bronzestatuetten “Smiley Håndværk – Din Garanti” og den ganske specielle ære det er, at kalde sig Årets Håndværker 2016. Selve kåringen af Årets Håndværkere sker i Cirkusbygningen d. 6. april 2016. Det er bemærkelsesværdigt, at der stadig leveres en solid fremgang på servicegraden. Den samlet score har haft en fremgang på 2,6% i forhold til sidste år. Således ligger den samlede karakter på 4,67 ud fra en en skala på 1.00-5.00.

Trænger gulvet til en opfriskning? Kontakt os nu

Pates Gulve rykker gerne ud med kort varsel. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 53 62 15 99 – måske er vi lige ude og slibe et gulv eller lægge linolium, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Kontakt Årets Gulvmand
pilen

Beskriv kort din opgave herunder, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Årets gulvmand 2016